Boka en HLR utbildning i Stockholm

Vill du vara förberedd i alla lägen? Kunna hjälpa dem som är utsatta och vara en bra medmänniska? Gå då en HLR-utbildning i Stockholm som kan rädda liv.

Visste du att ett hjärtstopp kan drabba vem som helst? Visste du även att chansen att överleva minskar med 10% för varenda minut som går. Så hur lång tid har man då på sig, att någon som har utbildning eller kunskapen går förbi? Inte lång tid alls.

Ju fler människor som väljer att gå en utbildning inom HLR, desto större är chansen att vi kan rädda liv. Vi har bara ett liv och vi behöver ta vara på det. Skulle du stöta på någon som har ett hjärtstopp, men du har inte ännu gått utbildningen, försök ändå. Du får guidning via 112 om hur du ska utföra hjärt- och lungräddningen.

Varför så viktigt med HLR-utbildning?

Kollar man statistiken, så är det allt för många som går bort på grund av hjärtat, både unga och äldre. Hade fler haft kunskapen eller gått en utbildning i hjärt- och lungräddning, så hade det kunnat se annorlunda ut. Det finns inget att vänta på, boka din utbildning redan idag och bli en av dem som kan rädda liv.

Idag finns det även en larmtjänst via en app, där man kan skriva upp sig att man har gjort utbildningen. Skulle någon i närheten få hjärtstopp, så skickas det ut ett sms till din mobil. Då kan du ha chansen att rädda någons liv.