Tandimplantat i Stockholm

Det finns tandläkare i Stockholm som är experter på tandimplantat och som kan hjälpa den som har förlorat en eller flera tänder. Det är en bra och långvarig lösning för att få tillbaka leendet.

Tänderna är viktiga både av praktiska och estetiska skäl. Att förlora en eller flera tänder är inte särskilt ovanligt, och kan lätt ske vid en olycka eller då man sportar. Men man kan också förlora tänder på grund av sjukdom och tandlossning. I vissa fall av ärftlighet, och då är det inte särskilt mycket man kan göra för att motverka det. Idag finns det flera bra behandlingsmetoder för att ersätta förlorade tänder på och en av dem är implantat. Det är också den behandlingsmetod som mest liknar riktiga tänder. Detta eftersom det är en permanent lösning och de konstgjorda tänderna sitter fast i käkbenet.

Vart ska man vända sig om man är intresserad av tandimplantat?

Det finns särskilda tandläkare som är specialiserade på behandling med tandimplantat dit man kan vända sig om man är intresserad av behandlingen. Då det är en relativ kostsam behandling finns det tandläkare som erbjuder räntefri avbetalning på tandimplantat. Men det kan också vara en god idé att jämföra priser mellan olika tandläkare. Fast kvalitet på implantaten är också viktig, och det brukar löna sig att välja en tandläkare som använder sig av väl beprövade implantat. Tandimplantat passar tyvärr inte alla och därför måste man först göra en utredning och ta reda på hur stora chanserna är för att uppnå ett lyckat resultat. Läs mer om tandimplantat på denna webbsida: https://www.tandimplantatstockholm.nu/